Tilbake

Anniken Jørgensen's Julehjem

Anniken bor i en liten leilighet på 30 kvm, men har allikevel klart å skape en yte som virker luftig og romslig. Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning, hvor en høy kjøkkenøy med barstoler rundt skiller av de ulike romfunksjonene.

Tidlig i innredningsprosessen var Anniken veldig opptatt av at hun skulle få plass til drømmesofaen; Pixel fra Saba Italia. Pixel består av ulike moduler som man kan bygge sammen eksakt som man selv ønsker, og Anniken gikk derfor for en løsning som passet stuen hennes perfekt. Hun forteller at sofaen har blitt populær blant venninnene hennes. "Den er til og med mer behagelig enn sengen min!" – sier hun.

IMG_4356-1

IMG_4260-1

Som nevnt innledningsvis deler Anniken vår fascinasjon for vakre ting, og spesielt det å kunne eie og samle på noe. Hun forteller blant annet at hun som barn samlet på mineralsteiner, en samling som i løpet av årenes gang til hennes fortvilelse har forsvunnet et sted på foreldrenes loft.

– "Jeg er litt som ei kråke" – ler hun. "Jeg tiltrekkes av alt som glitrer!"
IMG_4438
IMG_4313
IMG_4340-1
IMG_4374

Anniken's leilighet har en deilig palett av beige og behagelige toner. På soverommet har hun dekorert veggene med skisse-tegninger som følgerne hennes har tegnet og sendt henne i posten. I tillegg har hun et smykke av en lampe hengende over sengen. "Jeg har arvet den av bestemoren min" – forteller hun.

IMG_4499

IMG_4268
IMG_4281
IMG_4398-1

Vi håper Anniken's julehjem har inspirert deg til å ha en glitrende og førjulstid! En ting er i hvert fall helt sikkert – vi gleder oss som bare det til å sette opp juletreet hjemme!

Abbonnér på vårt nyhetsbrev!