Tilbake

PIXEL – VÅR DRØMMESOFA

Milla Boutique har fått æren av å være den eneste forhandleren av Saba Italia i hele Skandinavia, og vi gleder oss over å kunne tilby italiensk drømmedesign til norske hjem!

Kvalitet, etikk og lidenskap er nøkkelordene til det italienske designmerket Saba Italia. Konseptet deres styres av et ønske om å eksperimentere uten å overskride grensen til overflødig, samtidig som de har en konstant oppmerksomhet rundt kvalitet og ergonomi. Saba Italia har siden 1988 jaktet på avslappende designkonsepter. De mener at designprodukter ikke bare skal være teknisk gode, men også svare på reelle forbrukerbehov, samt å tilby estetikk for å røre følelsene våre.SI_Pixel_Blogg_03

SI_Pixel_Blogg_04a

For det er vel nettopp det en drømmesofa gjør? Den blir vår beste husvenn. Den vi savner når vi er borte, og elsker å komme hjem til. Og med Saba Italia’s nøye utvalgte materialer, gode håndverk og etiske produksjon blir merkets Pixel-sofa det ultimate møbelet for et hvert hjem.

Vi har lenge vært fan av modulsofaen Pixel, og endelig har den entret dørene våre her på brygga. Snakk om en rå sofa! Denne herligheten byr på mange ulike moduler og tekstiler, noe som nærmest gir uendelige muligheter når det kommer til å skape sin egen personlige og unike sofa til hjemmet.

Abbonnér på vårt nyhetsbrev!

Sofaen er et kreativt arbeid av designeren Sergio Bicego, produsert av Saba Italia. Ryggen og armene på sofaen kan løsnes fra basen og skape uendelige arrangementer. Takket være den spesielle formen på ryggstøttene og armene, er sofaens overordnede størrelse liten både når det kommer til bredde og dybde, uten at dette går utover estetikken.

Pixel-sofaen er det ultimate møbelet til stua, og vil skape en komfortstemning uten like. Sofaen har blitt forsiktig, ergonomisk designet for å gi deg størst mulig komfort og det råeste designet.

new pixel saba italia 6
SI_Pixel_Blogg_03