Tilbake

Slik dekker vi til jul

Milla julebord_03

Let it sparkle: I høytiden er det lov å gå for litt ekstra glitter.

Milla julebord_08

Ta med deg juletrepynten: Også bordet kan dekoreres med pynt som er ment for treet.

 

Vintersesongen er i utgangspunktet mørk – så hvorfor ikke bringe litt ekstra glitter inn i hjemmet? Spesielt i høytidssesongen! Gull og varme toner har vært en favoritt på treet for oss i lang tid, men i år tar vi det også med oss til borddekkingen. 

 

Milla julebord_05
Milla julebord_02
Milla julebord_09

 

I anledninger som dette tenker vi; more is more!

De nordiske hjemmene er stort sett minimalistiske, men i julen er det lov til å gå all in. I år går vi får både dekketøy og dekor i matchende gull. For å understreke høytiden liker vi å bruke granbar på bordet. Vi har flere flotte og lange girlandere som kan ligge langs midten av bordet. Disse kan pyntes med feks en batteridrevet lyslenke, eller man kan ha lysestaker og annet dekor rundt den. 

Milla julebord_15

La hver plass skinne litt ekstra: pynt hver enkelt tallerken, så blir bordet litt ekstra spennende.

 

Hvem har sagt at juletrepynt bare kan henges på treet? – Vi elsker å bruke den på bordet også! La hver plass skinne litt ekstra ved å legge en julekule på hver tallerken. Du kan også legge de langs midten av bordet – da har alle noe spennende og glitrende å kikke på under måltidet. 

Levende lys har en selvsagt plass på julebordet for vår del. Både stearin- og telys gir en stemningsfull belysning. Vi liker en kombinasjon av disse, og skal fylle langbordet med så mange som mulig!

 

Milla juledrink_02
Milla julebord_17
Milla julebord_06-1

Vi håper du har en fin førjulstid, og en fantastisk jul!

 

Foto: Birgit Fauske