Tilbake

GUBI – EN EVIG DESIGNFAVORITT

Vi i Milla Boutique har vært fan av GUBI siden dag én, og vi har solgt merket i møbelavdelingen vår på Aker Brygge i en god stund. GUBIs design handler om å feire luksusen i det å leve. Design som kombinerer fortiden med fremtiden, for at nåtiden skal kunne utvikles og bedres.

Multi-LitePendant_GubiDiningChairFullyUpholsteredWoodBase_Gubi2-0DiningTable

GUBI_Mirror_110_Bestlite_BL2_-_bone_china_brass_on

GUBIs univers er fylt med gamle design-skatter, kombinert med moderne klassikere skapt av de hotteste danske designerne.

Abbonnér på vårt nyhetsbrev!

I tillegg til å være en evig favoritt i hjemmet, har GUBI entret dørene på restauranter over hele verden - som White Grass i Singapore og Yeels i Paris. Den populære Beetle-stolen har revolusjonert dagens interiørtrender, og TS-kolleksjonen har skapt sin egen kategori innen restaurantinteriør.

TS-produktene ble faktisk laget for den fremtredende restauranten The Standard i København, og materialene og estetikken er en refleksjon av plasseringen ved byens største kanal. Metallbasen med kryssbygging refererer til bygningens arkitektur, og materialene ble funnet på stedet. Nå finner du TS-puffene samt de kvadratiske 1.0 bordene i nettbutikken vår – så nå kan du få en smak av København rett hjem til deg!

GravityTableLamp_TSConsole_CocoDiningChair_Gubi2-0DiningTable_StaySofa_GrashoppaTableLamp_RandaccioWallMirror

GUBI sine produkter skaper liv og dybde i rommet, og et hvert møbel vet å skape sin eksistens, som Masculo-stolen. Stolens elegante former og eksklusive materialer gjør at den nærmest blir en skulptur i seg selv. Ryggstøtten er bred, og det polstrede setet skaper en utrolig sittekomfort som støttes av smale trebein. Denne stolen er rett og slett en fryd for øyet!

Blandingen av ulike materialer, og bruk av flere lag og ulike strukturer, gjør at GUBIs møbler alltid tilfører et oppsiktsvekkende element til rommet. En tung, grå marmorplate mot lette trebein - som det runde spisebordet du finner i møbelavdelingen vår, eller grå marmor mot en lett, svevende skjerm - som vi ser i Gravity-lampene.

Vi elsker det, for det er i detaljene det interessante skjer – og der er GUBI eksperter.

BL1TableLamp_PedreraLoungeTable_StaySofa_On_1-medium