Tilbake

The Milla Bedroom

_MG_4302 desat LAVOPP-2

_MG_4364 LAVOPP

 

Metalliske stoffer og overflater er noe vi har festet oss ved – spesielt materialer som krom og speil. Vi tenkte at dette var en spennende vri å ta med inn på soverommet, og sannelig hadde vi ikke rett! Soverommet som normalt sett er mykt og lunt, fikk plutselig en annerledes og interessant vinkling.

Bla deg nedover for å lese om våre 2 nyheter til soverommet akkurat nå!

 

_MG_4276 desat LAVOPP-1
_MG_4l368 LAVOPP
_MG_4294 LAVOPP
_MG_4306 LAVOPP


Pixel Seng fra Saba Italia

 

Den fineste sengen vi vet om! Denne har vi siklet på lenge, og nå er den endelig i hus hos oss – hvor kul er ikke den?! Dette er en videreutvikling av den ikoniske modulsofaen fra Saba Italia med samme navn; Pixel Sofa. Sengen har en overdådig og myk ramme rundt hele trukket med velour. Den kommer i flere ulike størrelser, så man er sikker på å finne en som passer til sitt soverom! Et virkelig statement! Se Pixel sengen i nettbutikken her.

 


Dundyne fra Happy Fluffy Cloud

 

Dette er virkelig som å ha en sky i sengen! Denne dynen fra svenske Happy Fluffy Cloud er en ekstra fluffy, luftig og myk dundyne. Den perfekte kombinasjonen av de gode egenskapene til en dundyne, og den beroligende effekten til en vektdyne. Denne veier nemlig hele 4,8 kg! Det høres kanskje mye ut, men ta det med ro.. Vi har vært så heldige å få teste denne før vi tok den inn til oss, og vi kan virkelig anbefale den! Den høye og fluffy dynen gir virkelig en luksuriøs følelse! Og vekten? Den gjorde så vi sov ekstra rolig og godt. Se den her.

 

_MG_4287