Tilbake

Tone Kroken's Julehjem

Tone bor i en fantastisk Frogner-leilighet med høyt under taket og vakre stukkaturer i alle rom. Den store romfølelsen passer henne perfekt – da hun elsker å invitere til sosiale lag og samle menneskene hun er glad i. Spisestuen er malt i en delikat beige kalkmaling, som står i fin kontrast til det hvite gulvet.

For julen har Tone skapt en lun og glitrende atmosfære. Hun elsker førjulstiden, og har klart å få inn et juletre i hvert eneste rom i leiligheten! Det største står selvfølgelig i spisestuen, ved siden av en vakker kakkelovn.

IMG_5021-1

IMG_5176-1

I spisestuen har Tone et stort rundt spisebord. Med litt godvilje får hun plass til opptil 10 personer rundt, og hun forteller at hun har hatt mange hyggelige kvelder med nære og kjære rundt dette bordet. Det er et stort "Shaggy" teppe fra Layered på gulvet, som matcher de beige veggene perfekt. I tillegg har hun fått plass til sin favorittstol i det ene hjørnet av rommet. Dette er Pacha stolen fra Gubi – og vi er helt enige med Tone, vi elsker også denne stolen om dagen!

IMG_5179
IMG_5113
IMG_4605

Kjøkkenet står i kontrast til resten av leiligheten, med mørkere farger. Her har Tone en lang vegg med en mønstret tapet, og helt i enden av kjøkkenet er det en kontrastvegg i stort med store vinduer. De sorte vinduskarmene rammer vakkert inn de høye Oslo-bygningene utenfor. Uvanlig nok har Tone en sofa stående på kjøkkenet – og ikke en hvilken som helst sofa, men vår favoritt TOGO! Hun forteller at av alle rom i leiligheten er det kjøkkenet hun bruker aller mest, og derfor var det et naturlig valg for henne å ha en behagelig sofa her også. Det er en lun stemning på kjøkkenet, og alle de grønne plantene setter virkelig prikken over i-en.

IMG_4576-1
IMG_4809-1
IMG_4758-1

Julestemningen vandrer fra rom til rom. Til og med på badet har Tone et juletre – et mindre et, som står pent plassert ved siden av badekaret. Badet har en deilig fargepalett. Vi elsker det ovale speilet over vasken, som har et vakkert vintage uttrykk.

Abbonnér på vårt nyhetsbrev!